Kinesisk astrologi | Stjärntecken | De tolv djuren | Ormen

Kinesisk astrologi

Ormen
Kinesisk astrologi
Ormen är rik på visdom och charm. Ormen är romantisk och en djup tänkare som är starkt styrd av intuition. En orm sätter intuition och känsla över rationellt tänkande och tror starkt på sin egen intuition. Detta gör Sanger särskilt lämplig för alla jobb där det är viktigt att ligga i framkant av utvecklingen och kunna mäta tidens trender.

Ormen gör saker i sin egen takt och kan plötsligt förändra honom och göra något helt annat. Andra undviker gärna ormen lite då den anses vara lite misstänksam och hemlighetsfull. Detta spelar dock ingen roll för Ormen, då den – även om den ibland är social – trivs bäst i sitt eget sällskap.

En orm gillar vanligtvis böcker och kan njuta av att bara vara i sällskap med en bok en hel helg. Ormen uppskattar livets finare estetik och utstrålar ett storslaget lugn i konfliktsituationer.

Ormens förmåga att ständigt förnya sig kännetecknar dess styrka för återfödelse och upprättelse. En okuvlig och stark viljestyrka gör det möjligt för ormen att uppnå de övergripande målen, utan att förlora sikte eller glömma sakens kärna. En person född i ormens år sägs ha mystiska krafter och stort inflytande.

Ormar anses ha tur i pengafrågor och kommer vanligtvis att ha mer än tillräckligt för att leva livet fullt ut. Ormar är – om inte snåla, så i alla fall väldigt försiktiga i pengafrågor. I alla livssituationer gillar ormar att analysera saker på avstånd innan de hoppar in i något.

Innerst inne är ormen lite osäker och tenderar därför att vara svartsjuk och besittande. Trots det är ormen en oemotståndlig och kärleksfull partner.

Din bästa partner är Tuppen!Kinesiska stjärntecken Hane
Kinesiska stjärntecken ApanKinesiska stjärntecken Tigern
Undgå Apan og Tigern!

Navigation Översikt NavigationHitta djur NavigationPartner

Dina kinesiska djur
Du har fyra!

Du har mer än ett enda kinesiskt djur. I själva verket har du fyra! Ditt primära kinesiska djur erhålls från ditt födelseår, men du har också ett djur för din födelsemånad, samt ett djur för din födelsedag och ett djur för din födelsetimme.

Kinesiska zodiaken djur | De tolv kinesiska djuren | Kompatibilitet | Orm

FÖDELSEÅR
YTTRE DJUR | OUTER ANIMAL

Djuret för ditt födelseår representerar ditt yttre jag. Hur du allmänt uppfattas och karaktäriseras. Människor födda 2025, 2013, 2001, 1989, 1977, 1965, 1953, etc. är födda i Ormens   år.

Kinesiska zodiak | De tolv kinesiska djur | orm, maj, månad 4, Si

FÖDELSEMÅNAD
INRE DJUR | INNER ANIMAL

Djuret för din födelsemånad representerar ditt inre jag  | Ditt inre djur. Hur du uppfattar dig själv och vill bli uppfattad av andra. Är du född i maj den 4:e månaden (Si), 6.5 – 5.6 har du Ormen som ditt inre djur.

Kinesiskt djur | Veckodagar | fredag | ormen, kaninen, hunden

FÖDELSEDAG
RIKTIGT DJUR | TRUE ANIMAL

Djuret på din födelsedag representerar din personlighet, personlighetsdrag som du besitter.  Om du vill veta vilken dag du föddes hittar du den här. Ormens veckodag är fredag.

Kinesiska zodiak | De tolv kinesiska djur | Timmar på dygnet

FÖDELSESTIMME
HEMLIGT DJUR | SECRET ANIMAL

Djuret i din födelsetimme representerar din hemliga personlighet, personlighetsdrag som du har men döljer för omvärlden. Dessa kan vara både negativa och positiva till sin natur. Är du född i timmarna 9-11 har du Ormen som ditt hemliga djur (Secret animal).

Det betyder att det som motiverar dig innerst inne är att följa din intuition, din egen känsla av vart saker är på väg. Att ligga i framkant av utvecklingen och kunna mäta tidens trender. Så om du ibland känner ett behov av att lägga all logik åt sidan och bara följa din egen intuition, kan det bero på att din hemliga identitet vill spela.

Kinesiska djur | Ormen

Kinesisk astrologi
Bli vän med ditt årliga djur!

Sättet att snabbt dra nytta av kinesisk astrologi är att komma ihåg att ju större grad av harmoni, Yin-Yang som kan skapas i vilken situation som helst – desto större grad av gynnsamt öde, lycka och välstånd kommer din väg.

Detta betyder att du är medveten om den position som potentiellt kommer att åstadkomma de största framsteg, lycka, välstånd och tur för ditt kinesiska stjärntecken. Eftersom denna optimala position antas vara av flyktig karaktär kan den dock vara svår att förutse, än mindre medvetet och målmedvetet uppnås och upprätthållas.

Din navigering mot den optimala positionen är alltså något som ofta bör ha din uppmärksamhet. Kursen måste regelbundet anpassas. Tankesättet att ständigt söka mot det optimala tillståndet av harmoni är ett sätt att leva.

Til at bedømme, hvilken handling der vil tage dig i riktning efter den optimala tillståndet av harmoni, får du hjälp från ditt kinesiska årsdyr.

Du känner dit kinesiska årsdyr och husker de to dyr, som du är mest i harmoni med, samt de to dyr, som du är minst kompatibel med. Det gäller alla människor, där krysser din väg – arbetsrelaterade, privata, sociala mv. Med vissa typer kan du enkelt skapa välstånd, vänskap, respekt och gensidig glädje. Och så handlar det om att vara uppmärksam på och främmande tilstedeværelsen av dessa människor i detta liv.

Så här kan du få visdom, glädje, hjälp från kinesisk astrologi. Glöm i första hand att du är associerad med olika djurtecken, glöm tabelluppslagningar och komplicerade beräkningar, glöm allt du behöver slå upp för att komma ihåg!

Hitta ditt kinesiska djur och du är redan på god väg att attrahera tur, rikedom, kärlek, god hälsa, gott humör och i allmänhet ett långt lyckligt liv.

Ge det ett försök!

Navigation Översikt NavigationHitta djur NavigationPartner