Kinesisk astrologi | Stjärntecken | De tolv djuren | Draken

Kinesisk astrologi

Draken
Kinesisk astrologi
Draken är ett av de starkaste och lyckligaste djuren. Draken är givande, intelligent och vet exakt vad den vill och är fast besluten att uppnå det. Drakar har naturligt charmiga personligheter och har ofta mycket karisma som gör att de kan påverka sina kamrater och ofta vara i centrum för uppmärksamheten.

Drakar är populära individer, även om de ibland anses vara dumdristiga och bra i strid. Drakar föredrar krävande situationer framför vardagliga rutiner och är fullt medvetna om de olika regler som finns, men är hypermedvetna om att de är gjorda för alla andra.

Drakar sägs ha stor tur i kärlek. De lever, tänker och agerar stort. Deras stolthet och självförsörjning kan hindra dem från att söka hjälp även om de verkligen behöver det. Drakar har verkligen nog i sig, men trivs i förhållande till andra som också har stora armrörelser.

Drakars stora egon kan komma i vägen för sig själva, men oftare än inte har dessa “larger than life” varelser en förmåga att initiera stora projekt och hålla trupperna motiverade för dem.

Drakar föds med tur och genom denna egenskap uppnår de ofta betydande materiella fördelar. Pengar är dock inte den främsta motivationen för detta tecken. Makt är vad Drakar strävar efter och vad de känner att de förtjänar. En sårad eller slagen Drake är en sorglig syn. Denna magnifika varelse vägrar att acceptera nederlag med ens den minsta värdighet.

Att hamna i problem med en Drake är uppenbarligen ingen bra idé. Drakar bör lära sig att balansera sin önskan att lyckas med respekt för livets små nöjen och generellt vara uppmärksam på att arbeta med sin tolerans och flexibilitet.

Din bästa partner är Apan!Kinesiska stjärntecken Apan
Kinesiska stjärntecken GetenKinesiska stjärntecken Tyren
Undgå Geten og Oxen!

Navigation Översikt NavigationHitta djur NavigationPartner

Dina kinesiska djur
Du har fyra!

Du har mer än ett enda kinesiskt djur. I själva verket har du fyra! Ditt primära kinesiska djur erhålls från ditt födelseår, men du har också ett djur för din födelsemånad, samt ett djur för din födelsedag och ett djur för din födelsetimme.

Kinesiska zodiaken djur | De tolv kinesiska djuren | Kompatibilitet | Drake

FÖDELSEÅR
YTTRE DJUR | OUTER ANIMAL

Djuret för ditt födelseår representerar ditt yttre jag. Hur du allmänt uppfattas och karaktäriseras. Människor födda 2024, 2012, 2000, 1988, 1976, 1964, 1952, etc. är födda i Drakens  år.

Kinesiska zodiak | De tolv kinesiska djur | drake, april, månad 3, Chen

FÖDELSEMÅNAD
INRE DJUR | INNER ANIMAL

Djuret för din födelsemånad representerar ditt inre jag  | Ditt inre djur. Hur du uppfattar dig själv och vill bli uppfattad av andra. Är du född i april den 3:e månaden (Chen), 6.4 – 5.5 har du Drake som ditt inre djur.

Kinesiskt djur | Veckodagar | tisdag | Drake

FÖDELSEDAG
RIKTIGT DJUR | TRUE ANIMAL

Djuret på din födelsedag representerar din personlighet, personlighetsdrag som du besitter.  Om du vill veta vilken dag du föddes hittar du den här. Drakens veckodag är tisdag.

Kinesiska zodiak | De tolv kinesiska djur | Timmar på dygnet

FÖDELSESTIMME
HEMLIGT DJUR | SECRET ANIMAL

Djuret i din födelsetimme representerar din hemliga personlighet, personlighetsdrag som du har men döljer för omvärlden. Dessa kan vara både negativa och positiva till sin natur. Är du född i timmarna 7-9 har du Draken som ditt hemliga djur (Secret animal).

Det gör att det som motiverar dig innerst inne är de riktigt stora projekten, de som kräver stora armrörelser och där barriären är ganska hög. Draken är ofta en “larger than life” varelse som lever, tänker och agerar stort. Så om du ibland hanterar stora planer, och har en stor önskan att lägga tolerans och flexibilitet åt sidan, kan det bero på att din hemliga identitet vill komma på planen.

Kinesiska djur | Draken

Kinesisk astrologi
Bli vän med ditt årliga djur!

Sättet att snabbt dra nytta av kinesisk astrologi är att komma ihåg att ju större grad av harmoni, Yin-Yang som kan skapas i vilken situation som helst – desto större grad av gynnsamt öde, lycka och välstånd kommer din väg.

Detta betyder att du är medveten om den position som potentiellt kommer att åstadkomma de största framsteg, lycka, välstånd och tur för ditt kinesiska stjärntecken. Eftersom denna optimala position antas vara av flyktig karaktär kan den dock vara svår att förutse, än mindre medvetet och målmedvetet uppnås och upprätthållas.

Din navigering mot den optimala positionen är alltså något som ofta bör ha din uppmärksamhet. Kursen måste regelbundet anpassas. Tankesättet att ständigt söka mot det optimala tillståndet av harmoni är ett sätt att leva.

Til at bedømme, hvilken handling der vil tage dig i riktning efter den optimala tillståndet av harmoni, får du hjälp från ditt kinesiska årsdyr.

Du känner dit kinesiska årsdyr och husker de to dyr, som du är mest i harmoni med, samt de to dyr, som du är minst kompatibel med. Det gäller alla människor, där krysser din väg – arbetsrelaterade, privata, sociala mv. Med vissa typer kan du enkelt skapa välstånd, vänskap, respekt och gensidig glädje. Och så handlar det om att vara uppmärksam på och främmande tilstedeværelsen av dessa människor i detta liv.

Så här kan du få visdom, glädje, hjälp från kinesisk astrologi. Glöm i första hand att du är associerad med olika djurtecken, glöm tabelluppslagningar och komplicerade beräkningar, glöm allt du behöver slå upp för att komma ihåg!

Hitta ditt kinesiska djur och du är redan på god väg att attrahera tur, rikedom, kärlek, god hälsa, gott humör och i allmänhet ett långt lyckligt liv.

Ge det ett försök!

Navigation Översikt NavigationHitta djur NavigationPartner