Kinesisk astrologi | Stjärntecken| De tolv djuren | Kaninen

Kinesisk astrologi | Kinesiska stjärntecken | Kanin

Kaninen
Kinesisk astrologi
Kaniner är människor som alla gillar att vara i sällskap med – omtänksamma, stödjande, uppmuntrande. De kan ibland verka lite för sentimentala och ytliga. De håller sig borta från diskussioner, även om det innebär att blunda.

En Kanin kommer aldrig medvetet att skada en annan människa. Även om de ofta verkar som lugna tillvaror, kommer deras intelligens och intuition att ge dem en god överblick och förståelse för livets alla situationer.

Kaniner är populära och har oftast en stor vänkrets. En Kanin har gott uppförande, en utsökt klädstil, älskar nöje och glädje och har lätt för att involvera andra i detta. Kaninen är utmärkt på att bedöma en situation och kommer med en lösning, ett svar, när tiden är mogen. De är känsliga älskare och söker en partner som kan erbjuda trygghet i livet.

Med rätt partner – någon vars egna höga principer hindrar dem från att dra fördel av detta känsliga tecken – kommer Kaninen att bli en otroligt kärleksfull och beskyddande partner och familjemedlem. Kaninen riskerar ofta att ge mer av sig själv till vänner och familj än vad som är bra. Kaninen älskar att ha gäster i sitt eget hem som är smakfullt inrett.

Eftersom Kaninen är väldigt känslig kan för många konflikter göra att Kaninen drar sig tillbaka in i sig själv och lämnar lösningarna till andra. Kaninen gillar absolut inte konflikter.

För omvärlden kan Kaninen ibland verka fast, vilket nästan alltid bottnar i Kaninens egen upplevelse av otillräcklighet och den resulterande oförmågan att frigöra sig från ogynnsamma situationer och omständigheter.

Det är därför också den viktigaste lärdomen för Kaninen att lära sig att detta är tillräckligt bra i sig. Med sin trevliga natur, i kombination med ett något uppbyggt självförtroende, kommer Kaninen att kunna åstadkomma stora saker i livet.

Din bästa partner är Geten!Kinesiska stjärntecken Geten
Kinesiska stjärntecken HästenKinesiska stjärntecken Råttan
Undgå Hästen og Råttan!

Navigation Översikt NavigationHitta djur NavigationPartner

Dina kinesiska djur
Du har fyra!

Du har mer än ett enda kinesiskt djur. I själva verket har du fyra! Ditt primära kinesiska djur erhålls från ditt födelseår, men du har också ett djur för din födelsemånad, samt ett djur för din födelsedag och ett djur för din födelsetimme.

Kinesiska zodiaken djur | De tolv kinesiska djuren | Kompatibilitet | Kanin

FÖDELSEÅR
YTTRE DJUR | OUTER ANIMAL

Djuret för ditt födelseår representerar ditt yttre jag. Hur du allmänt uppfattas och karaktäriseras. Människor födda 2023, 2011, 1999, 1987, 1975, 1963, 1951, etc. är födda i Kaninens år.

Kinesiska zodiak | De tolv kinesiska djur | kanin, mars, månad 2, Mao

FÖDELSEMÅNAD
INRE DJUR | INNER ANIMAL

Djuret för din födelsemånad representerar ditt inre jag  | Ditt inre djur. Hur du uppfattar dig själv och vill bli uppfattad av andra. Är du född i mars den 2:e månaden (Mao), 6.3 – 5.4 har du Kanin som ditt inre djur.

Kinesiskt djur | Veckodagar | fredag | ormen, kaninen, hunden

FÖDELSEDAG
RIKTIGT DJUR | TRUE ANIMAL

Djuret på din födelsedag representerar din personlighet, personlighetsdrag som du besitter.  Om du vill veta vilken dag du föddes hittar du den här. Harens veckodag är fredag.

Kinesiska zodiak | De tolv kinesiska djur | Timmar på dygnet

FÖDELSESTIMME
HEMLIGT DJUR | SECRET ANIMAL

Djuret i din födelsetimme representerar din hemliga personlighet, personlighetsdrag som du har men döljer för omvärlden. Dessa kan vara både negativa och positiva till sin natur. Är du född i timmarna 5-7 har du Haren som ditt hemliga djur (Secret animal).

Dette betyder at det, der inderst inde motivere dig er konsensus, at alle har det godt og er søde ved dem selv og hinanden. Haren er støttende, kærlig og beskyttende. Så hvis du undertiden har en overdreven behagertrang, eller drager alt for megen omsorg for andre, det være sig mennesker og dyr, er det måske fordi din hemmelige identitet gerne vil på banen.

Din kinesiska djur | Kanin

Kinesisk astrologi
Bli vän med ditt årliga djur!

Sättet att snabbt dra nytta av kinesisk astrologi är att komma ihåg att ju större grad av harmoni, Yin-Yang som kan skapas i vilken situation som helst – desto större grad av gynnsamt öde, lycka och välstånd kommer din väg.

Detta betyder att du är medveten om den position som potentiellt kommer att åstadkomma de största framsteg, lycka, välstånd och tur för ditt kinesiska stjärntecken. Eftersom denna optimala position antas vara av flyktig karaktär kan den dock vara svår att förutse, än mindre medvetet och målmedvetet uppnås och upprätthållas.

Din navigering mot den optimala positionen är alltså något som ofta bör ha din uppmärksamhet. Kursen måste regelbundet anpassas. Tankesättet att ständigt söka mot det optimala tillståndet av harmoni är ett sätt att leva.

Til at bedømme, hvilken handling der vil tage dig i riktning efter den optimala tillståndet av harmoni, får du hjälp från ditt kinesiska årsdyr.

Du känner dit kinesiska årsdyr och husker de to dyr, som du är mest i harmoni med, samt de to dyr, som du är minst kompatibel med. Det gäller alla människor, där krysser din väg – arbetsrelaterade, privata, sociala mv. Med vissa typer kan du enkelt skapa välstånd, vänskap, respekt och gensidig glädje. Och så handlar det om att vara uppmärksam på och främmande tilstedeværelsen av dessa människor i detta liv.

Så här kan du få visdom, glädje, hjälp från kinesisk astrologi. Glöm i första hand att du är associerad med olika djurtecken, glöm tabelluppslagningar och komplicerade beräkningar, glöm allt du behöver slå upp för att komma ihåg!

Hitta ditt kinesiska djur och du är redan på god väg att attrahera tur, rikedom, kärlek, god hälsa, gott humör och i allmänhet ett långt lyckligt liv.

Ge det ett försök!

Navigation Översikt NavigationHitta djur NavigationPartner