Kinesisk astrologi | Stjärntecken | De tolv djuren | Geten

Kinesisk astrologi

Geten
Kinesisk astrologi
Geten älskar konst och natur och är bra på att trivas. Getter är kreativa, odlade, har gott uppförande, bryr sig om sitt utseende och framstår oftast som välvårdade i en säker klädstil. Hjärtats renhet beskriver getens milda natur – alltid lugnande och medföljande. Geten älskar uppmärksamhet och igenkänning och påverkas snabbt av harmonin i sin omgivning.

Geten är känd för att vara en godmodig själ. Förutom en tendens att ofta gå fel är geten charmig att vara med – omtänksam, generös och inspirerande. Detta kreativa tecken är i allmänhet som bäst i sina egna tankar – vilket andra mer linjärt tänkande tecken kan ha svårt att tyda och följa. Getter är utmärkta i alla yrken där de kan uttrycka sig mentalt, utan alltför många begränsningar.

Getter är inte särskilt systematiska och inte särskilt materialistiska. De finner riklig glädje och rikedom i sin egen stora inre värld. Förälskad är dock geten ofta en riktig ödemark och överöser sin älskade med många och vackra presenter.

I kärlek behöver geten känna sig älskad och uppskattad. Annars börjar de undra vad som kan vara fel på dem själva eller förhållandet. Getter är väldigt konstnärliga på det här sättet och känns lite otrygga innerst inne. Om de inte får tillräckligt med erkännande i relationen kan de söka in i sitt eget inre – stora – universum.

Geten kan vanligtvis ha stor nytta av att lära sig slappna av och låta andra dra lasset då och då. När de kommer till insikten att vänner, partners och familj fortfarande finns där när de återvänder från sina inre eskapader, kommer livet att vara ganska lätt för geten.

Din bästa partner är Grisen!Kinesiska stjärntecken Gris
Kinesiska stjärntecken HundKinesiska stjärntecken Drage
Undgå Hunden og Draken!

Navigation Översikt NavigationHitta djur NavigationPartner

Dina kinesiska djur
Du har fyra!

Du har mer än ett enda kinesiskt djur. I själva verket har du fyra! Ditt primära kinesiska djur erhålls från ditt födelseår, men du har också ett djur för din födelsemånad, samt ett djur för din födelsedag och ett djur för din födelsetimme.

Kinesiska zodiaken djur | De tolv kinesiska djuren | Kompatibilitet | Get

FÖDELSEÅR
YTTRE DJUR | OUTER ANIMAL

Djuret för ditt födelseår representerar ditt yttre jag. Hur du allmänt uppfattas och karaktäriseras. Människor födda 2027, 2015, 2003, 1991, 1979, 1967, 1955, etc. är födda i Getens år.

Kinesiska zodiak | De tolv kinesiska djur | get, juli, månad 6, Wei

FÖDELSEMÅNAD
INRE DJUR | INNER ANIMAL

Djuret för din födelsemånad representerar ditt inre jag  | Ditt inre djur. Hur du uppfattar dig själv och vill bli uppfattad av andra. Är du född i juli den 6:e månaden (Wei), 6.7 – 5.8 har du Geten som ditt inre djur.

Kinesiskt lyckodjur, veckodagar, måndag | Get

FÖDELSEDAG
RIKTIGT DJUR | TRUE ANIMAL

Djuret på din födelsedag representerar din personlighet, personlighetsdrag som du besitter.  Om du vill veta vilken dag du föddes hittar du den här. Getens veckodag är måndag.

Kinesiska zodiak | De tolv kinesiska djur | Timmar på dygnet

FÖDELSESTIMME
HEMLIGT DJUR | SECRET ANIMAL

Djuret i din födelsetimme representerar din hemliga personlighet, personlighetsdrag som du har men döljer för omvärlden. Dessa kan vara både negativa och positiva till sin natur. Är du född i timmarna 13-15 har du Geten som ditt hemliga djur (Secret animal).

Det betyder att det som motiverar dig innerst inne är fantasin, inre eskapader där allt är tillåtet och allt kan hända. Geten är inte utpräglat systematisk och inte särskilt materialistisk till sin natur. De finner riklig glädje och rikedom i sin egen stora inre värld. Så, om du ibland har varit benägen att dagdrömma och överdriven konsumtion av spänningsromaner, kanske beror det på din hemliga identitet skulle vilja vara på planen.

Kinesisk stjärnget Get

Kinesisk astrologi
Bli vän med ditt årliga djur!

Sättet att snabbt dra nytta av kinesisk astrologi är att komma ihåg att ju större grad av harmoni, Yin-Yang som kan skapas i vilken situation som helst – desto större grad av gynnsamt öde, lycka och välstånd kommer din väg.

Detta betyder att du är medveten om den position som potentiellt kommer att åstadkomma de största framsteg, lycka, välstånd och tur för ditt kinesiska stjärntecken. Eftersom denna optimala position antas vara av flyktig karaktär kan den dock vara svår att förutse, än mindre medvetet och målmedvetet uppnås och upprätthållas.

Din navigering mot den optimala positionen är alltså något som ofta bör ha din uppmärksamhet. Kursen måste regelbundet anpassas. Tankesättet att ständigt söka mot det optimala tillståndet av harmoni är ett sätt att leva.

Til at bedømme, hvilken handling der vil tage dig i riktning efter den optimala tillståndet av harmoni, får du hjälp från ditt kinesiska årsdyr.

Du känner dit kinesiska årsdyr och husker de to dyr, som du är mest i harmoni med, samt de to dyr, som du är minst kompatibel med. Det gäller alla människor, där krysser din väg – arbetsrelaterade, privata, sociala mv. Med vissa typer kan du enkelt skapa välstånd, vänskap, respekt och gensidig glädje. Och så handlar det om att vara uppmärksam på och främmande tilstedeværelsen av dessa människor i detta liv.

Så här kan du få visdom, glädje, hjälp från kinesisk astrologi. Glöm i första hand att du är associerad med olika djurtecken, glöm tabelluppslagningar och komplicerade beräkningar, glöm allt du behöver slå upp för att komma ihåg!

Hitta ditt kinesiska djur och du är redan på god väg att attrahera tur, rikedom, kärlek, god hälsa, gott humör och i allmänhet ett långt lyckligt liv.

Ge det ett försök!

Navigation Översikt NavigationHitta djur NavigationPartner