Kinesisk astrologi | Stjärntecken | De tolv djuren | Apan

Kinesisk astrologi

Apan
Kinesisk astrologi
En person född i apans år är intelligent, uppfinningsrik och humoristisk. The Apan är ambitiös i frågor om pengar, makt och framgång. Den är designad för innovation och för att lösa svåra uppgifter och problem. Som en övertygande optimist, mycket intelligent och samtidigt praktisk, kommer apan inte att slösa tid och resurser på felplacerade åtaganden.

Apor är födda strateger och är väl ansedda för sin kompetens, mångsidighet och karisma. Apor är sociala och lätta att kommunicera med – apor älskar att prata. De är goda samtalspartners och kan bidra till de flesta diskussioner, då de är snabba på att lära sig nya saker och samtidigt väldigt reflekterande.

Apor kan ha de flesta jobb, men blir lite överflödiga om de bara gör rutinarbete. Även i det sociala livet vill apan ha roligt, vara aktiv och stimuleras.

Apor älskar att festa och kan ofta ses svänga från en grupp vänner till en annan. Med sin energiska, festliga karaktär är de populära i sina kretsar. Den stora livsglädje som Apan har gör att den kan vara instabil i relationer och dess begränsade självkontroll kan leda till problem med ohämmat bruk av mat, alkohol, droger och annat missbruk. Men när apan har kontroll över sig själv kommer hans stora livslust och äventyr att ge honom spänning och intressanta upplevelser.

Apans motto kan sägas vara att “allt måste prövas minst en gång”. För att ha ett riktigt harmoniskt och bra liv måste apor lära sig att världen inte alltid fokuserar bara på dem, och de måste lära sig – ibland – att ställa andra människors behov i linje med deras egna.

Din bästa partner är Råttan!Kinesiska stjärntecken Råttan
Kinesiska stjärntecken GrisenKinesiska stjärntecken Ormen
Undgå Grisen og Ormen!

Navigation Översikt NavigationHitta djur NavigationPartner

Dina kinesiska djur
Du har fyra!

Du har mer än ett enda kinesiskt djur. I själva verket har du fyra! Ditt primära kinesiska djur erhålls från ditt födelseår, men du har också ett djur för din födelsemånad, samt ett djur för din födelsedag och ett djur för din födelsetimme.

Kinesiska zodiaken djur | De tolv kinesiska djuren | Kompatibilitet | Apa

FÖDELSEÅR
YTTRE DJUR | OUTER ANIMAL

Djuret för ditt födelseår representerar ditt yttre jag. Hur du allmänt uppfattas och karaktäriseras. Människor födda 2028, 2016, 2004, 1992, 1980, 1968, 1956, etc. är födda i Apans år.

Kinesiska zodiak | De tolv kinesiska djur | apa, augusti, månad 7, Shen

FÖDELSEMÅNAD
INRE DJUR | INNER ANIMAL

Djuret för din födelsemånad representerar ditt inre jag  | Ditt inre djur. Hur du uppfattar dig själv och vill bli uppfattad av andra. Är du född i augusti den 7:e månaden (Shen), 6.8 – 5.9 har du Apan som ditt inre djur.

Kinesiskt djur | Veckodagar | Søndag |

FÖDELSEDAG
RIKTIGT DJUR | TRUE ANIMAL

Djuret på din födelsedag representerar din personlighet, personlighetsdrag som du besitter.  Om du vill veta vilken dag du föddes hittar du den här. Apans veckodag är söndag.

Kinesiska zodiak | De tolv kinesiska djur | Timmar på dygnet

FÖDELSESTIMME
HEMLIGT DJUR | SECRET ANIMAL

Djuret i din födelsetimme representerar din hemliga personlighet, personlighetsdrag som du har men döljer för omvärlden. Dessa kan vara både negativa och positiva till sin natur. Är du född i timmarna 15-17 har du Apan som ditt hemliga djur (Secret animal).

Det betyder att det som finns innerst inne att motivera dig är en stor livslust, “allt måste provas minst en gång”. Apan har aptit på livet och spenderar gärna fritt på allt – mat, dryck, pengar etc. Så om du ibland har en stor lust att bli stimulerad och försöker flyga med fallskärm eller bungyjump kan det bero på att din hemliga identitet skulle vilja vara på planen.

Din kinesiska djurtecken | Apan

Kinesisk astrologi
Bli vän med ditt årliga djur!

Sättet att snabbt dra nytta av kinesisk astrologi är att komma ihåg att ju större grad av harmoni, Yin-Yang som kan skapas i vilken situation som helst – desto större grad av gynnsamt öde, lycka och välstånd kommer din väg.

Detta betyder att du är medveten om den position som potentiellt kommer att åstadkomma de största framsteg, lycka, välstånd och tur för ditt kinesiska stjärntecken. Eftersom denna optimala position antas vara av flyktig karaktär kan den dock vara svår att förutse, än mindre medvetet och målmedvetet uppnås och upprätthållas.

Din navigering mot den optimala positionen är alltså något som ofta bör ha din uppmärksamhet. Kursen måste regelbundet anpassas. Tankesättet att ständigt söka mot det optimala tillståndet av harmoni är ett sätt att leva.

Til at bedømme, hvilken handling der vil tage dig i riktning efter den optimala tillståndet av harmoni, får du hjälp från ditt kinesiska årsdyr.

Du känner dit kinesiska årsdyr och husker de to dyr, som du är mest i harmoni med, samt de to dyr, som du är minst kompatibel med. Det gäller alla människor, där krysser din väg – arbetsrelaterade, privata, sociala mv. Med vissa typer kan du enkelt skapa välstånd, vänskap, respekt och gensidig glädje. Och så handlar det om att vara uppmärksam på och främmande tilstedeværelsen av dessa människor i detta liv.

Så här kan du få visdom, glädje, hjälp från kinesisk astrologi. Glöm i första hand att du är associerad med olika djurtecken, glöm tabelluppslagningar och komplicerade beräkningar, glöm allt du behöver slå upp för att komma ihåg!

Hitta ditt kinesiska djur och du är redan på god väg att attrahera tur, rikedom, kärlek, god hälsa, gott humör och i allmänhet ett långt lyckligt liv.

Ge det ett försök!

Navigation Översikt NavigationHitta djur NavigationPartner