Kinesisk astrologi | Stjärntecken | De tolv djuren | Hunden

Kinesisk astrologi

Hunden
Kinesisk astrologi
En person som är född i Hundens år är lojal, rättvis, ädel, intuitiv och med en skicklig instinkt. Hunden har en omtänksam och skyddande natur som alltid erbjuder ett lyssnande öra. Hundens extraordinära förmåga till insikt och samarbete gör att den på ett skickligt sätt kan känna igen och skilja bra från dåligt.

Stabilitet i kombination med en svaghet för lidande gör Hunden till en pålitlig vän som ingen annan kan matcha. Hundar har en stark känsla för rättvisa och är särskilt bra på att hitta logiska lösningar på utmaningar.

I väst är Hunden människans bästa vän, men i kinesisk astrologi är tecknet lite mer oförutsägbart. Hundar är lojala, trogna och ärliga, men har en utmaning i att de inte riktigt litar på andra. Detta bottnar i Hundens starka uppfattning om vad som är rätt och vad som är fel.

Hundens mantra verkar vara något i stil med “lev rätt, skydda de små och svaga och bekämpa orättvisor i alla dess skepnader, när och var den än dyker upp.” Detta känsliga tecken gör bäst för att lära känna andra människor långsamt och gradvis. Utan detta förtroende som grund kan Hunden agera dömande och grovt.

Hundar kan ha problem med att hitta rätt partner och är ofta så rastlösa och överoroliga i sina romantiska uppvisningar att de stressar upp sin partner. Den idealiska partnern för Hunden vet hur man tar Hundens milhöga standarder och tar ner dem till jorden.

Det Hunden själv bör arbeta med är att få kontroll över de många irrationella bekymmer han gör om hur världen går. Hunden blir glad när den har möjlighet att konstruera något, så att sakernas tillstånd förbättras. Hundar gillar också att städa upp saker och göra det snyggt och snyggt.

Din bästa partner är Tigern!Kinesiska stjärntecken Tigern
Kinesiska stjärntecken TyrenKinesiska stjärntecken Geten
Undgå Oxen og Geten!

Navigation Översikt NavigationHitta djur NavigationPartner

Dina kinesiska djur
Du har fyra!

Du har mer än ett enda kinesiskt djur. I själva verket har du fyra! Ditt primära kinesiska djur erhålls från ditt födelseår, men du har också ett djur för din födelsemånad, samt ett djur för din födelsedag och ett djur för din födelsetimme.

Kinesiska zodiaken djur | De tolv kinesiska djuren | Kompatibilitet | Hund

FÖDELSEÅR
YTTRE DJUR | OUTER ANIMAL

Djuret för ditt födelseår representerar ditt yttre jag. Hur du allmänt uppfattas och karaktäriseras. Människor födda 2030, 2018, 2006, 1994, 1982, 1970, 1958, etc. är födda i Hundens år.

Kinesiska zodiak | De tolv kinesiska djur | hund, oktober, månad 9, Xu

FÖDELSEMÅNAD
INRE DJUR | INNER ANIMAL

Djuret för din födelsemånad representerar ditt inre jag  | Ditt inre djur. Hur du uppfattar dig själv och vill bli uppfattad av andra. Är du född i oktober den 9:e månaden (Xu), 6.10 – 5.11 har du Hunden som ditt inre djur.

Kinesiskt djur | Veckodagar | fredag | ormen, kaninen, hunden

FÖDELSEDAG
RIKTIGT DJUR | TRUE ANIMAL

Djuret på din födelsedag representerar din personlighet, personlighetsdrag som du besitter.  Om du vill veta vilken dag du föddes hittar du den här. Hundens veckodag är fredag.

Kinesiska zodiak | De tolv kinesiska djur | Timmar på dygnet

FÖDELSESTIMME
HEMLIGT DJUR | SECRET ANIMAL

Djuret i din födelsetimme representerar din hemliga personlighet, personlighetsdrag som du har men döljer för omvärlden. Dessa kan vara både negativa och positiva till sin natur. Är du född i timmarna 19-21 har du Hunden som ditt hemliga djur (Secret animal).

Detta betyder att det, där det inte är motiverat att dig är ett mantra i af “lev riktigt, beskyt de små och svaga samt bekæmp uretfærdighed i alla dets riktning avskygninger, när och hur slut det så dukker op”. Så hvis du undertiden har lyst til på egen hånd at bekæmpe uretfærdighed i alle dens afskygninger, er det kanske fordi din hemmelige identitet gerne vil på banen.

Kinesiska djur | Hunden

Kinesisk astrologi
Bli vän med ditt årliga djur!

Sättet att snabbt dra nytta av kinesisk astrologi är att komma ihåg att ju större grad av harmoni, Yin-Yang som kan skapas i vilken situation som helst – desto större grad av gynnsamt öde, lycka och välstånd kommer din väg.

Detta betyder att du är medveten om den position som potentiellt kommer att åstadkomma de största framsteg, lycka, välstånd och tur för ditt kinesiska stjärntecken. Eftersom denna optimala position antas vara av flyktig karaktär kan den dock vara svår att förutse, än mindre medvetet och målmedvetet uppnås och upprätthållas.

Din navigering mot den optimala positionen är alltså något som ofta bör ha din uppmärksamhet. Kursen måste regelbundet anpassas. Tankesättet att ständigt söka mot det optimala tillståndet av harmoni är ett sätt att leva.

Til at bedømme, hvilken handling der vil tage dig i riktning efter den optimala tillståndet av harmoni, får du hjälp från ditt kinesiska årsdyr.

Du känner dit kinesiska årsdyr och husker de to dyr, som du är mest i harmoni med, samt de to dyr, som du är minst kompatibel med. Det gäller alla människor, där krysser din väg – arbetsrelaterade, privata, sociala mv. Med vissa typer kan du enkelt skapa välstånd, vänskap, respekt och gensidig glädje. Och så handlar det om att vara uppmärksam på och främmande tilstedeværelsen av dessa människor i detta liv.

Så här kan du få visdom, glädje, hjälp från kinesisk astrologi. Glöm i första hand att du är associerad med olika djurtecken, glöm tabelluppslagningar och komplicerade beräkningar, glöm allt du behöver slå upp för att komma ihåg!

Hitta ditt kinesiska djur och du är redan på god väg att attrahera tur, rikedom, kärlek, god hälsa, gott humör och i allmänhet ett långt lyckligt liv.

Ge det ett försök!

Navigation Översikt NavigationHitta djur NavigationPartner