Kinesisk astrologi | Stjärntecken | De tolv djuren | Oxe

Kinesisk astrologi

Tjuren
Kinesisk astrologi
En född ledare. En person född under Tjurens tecken inspirerar och ökar stödet från sin omgivning. De är konservativa, metodiska och praktiska.

Deras tillvägagångssätt är ofta ett steg-för-steg tillvägagångssätt och de förlorar aldrig sitt mål ur sikte. Tjuren tror på att göra saker rätt första gången. Taurus innehåller färdigheter för att uppnå stora prestationer.

Men de kan ibland vara ganska krävande. Tjuren är stark och pålitlig. En person som är född i tjurens år är flitig, hårt arbetande, stabil och lugn. Trots tjurens okuvlighet och respekt för sed och tradition är den onekligen en symbol för sunt förnuft och beslutsamhet.

Tjuren bildar starka band med familj och vänner, och även om Tjuren inte är det mest romantiska av djur, är Tjuren hängivna, skyddande och trogna partners. Tjuren är alltid en bra försörjare, som bryr sig om sin familjs välbefinnande och som utan att tveka kommer att offra allt för att skydda och hjälpa sina nära och kära. Tjuren besitter stor värdighet och starka moraliska känslor.

Världen uppfattar ibland Tjuren som en envis, pragmatisk “min-väg-eller-motorväg”. Världens syn är dock inte särskilt förtjust i Oxen, som föredrar att göra det de själva känner är rätt. Och uppfattar sig själv som i sin rätt att göra det.

Tjurens utmärkta förmågor och styrka gör att den ibland inte verkar behöva andra. Detta är dock långt ifrån fallet. Tjuren älskar att vara med andra, det tar bara ett tag innan de bjuder in andra.

Din bästa partner är Ormen!Kinesiska stjärntecken Ormen
Kinesiske stjernetegn DrakenKinesiska stjärntecken Hund
Undgå Draken og Hunden!

Navigation Översikt NavigationHitta djur NavigationPartner

Dina kinesiska djur
Du har fyra!

Du har mer än ett enda kinesiskt djur. I själva verket har du fyra! Ditt primära kinesiska djur erhålls från ditt födelseår, men du har också ett djur för din födelsemånad, samt ett djur för din födelsedag och ett djur för din födelsetimme.

Kinesiska zodiaken djur | De tolv kinesiska djuren | Kompatibilitet | Oxe

FÖDELSEÅR
YTTRE DJUR | OUTER ANIMAL

Djuret för ditt födelseår representerar ditt yttre jag. Hur du allmänt uppfattas och karaktäriseras. Människor födda 2021, 2009, 1997, 1985, 1973, 1961, 1949, etc. är födda i Oxens år.

Kinesiska zodiak | De tolv kinesiska djur | oxe, januari, månad 12, Chou

FÖDELSEMÅNAD
INRE DJUR | INNER ANIMAL

Djuret för din födelsemånad representerar ditt inre jag  | Ditt inre djur. Hur du uppfattar dig själv och vill bli uppfattad av andra. Är du född i januari den 12:e månaden (Chou), 6.1 – 3.2 har du Oxen som ditt inre djur.

Kinesiskt djur | Veckodagar | lørdag | Oxen, Tuppen, Tigern

FÖDELSEDAG
RIKTIGT DJUR | TRUE ANIMAL

Djuret på din födelsedag representerar din personlighet, personlighetsdrag som du besitter.  Om du vill veta vilken dag du föddes hittar du den här. Oxens  veckodag är lördag.

Kinesiska zodiak | De tolv kinesiska djur | Timmar på dygnet

FÖDELSESTIMME
HEMLIGT DJUR | SECRET ANIMAL

Djuret i din födelsetimme representerar din hemliga personlighet, personlighetsdrag som du har men döljer för omvärlden. Dessa kan vara både negativa och positiva till sin natur. Är du född i timmarna 1-3 har du Oxen som ditt hemliga djur (Secret animal).

Det betyder att det som motiverar dig innerst inne är sunt förnuft och beslutsamhet. Att saker sakta men stadigt utvecklas. Oxen kännetecknas särskilt av att vara en djup tänkare och alltid medveten om att uppnå sina mål. Så om du känner att saker ibland vacklar för mycket och saknar en fast kurs så är det för att din hemliga identitet vill spela.

Kinesiska djur | Tjuren, Oxen

Kinesisk astrologi
Bli vän med ditt årliga djur!

Sättet att snabbt dra nytta av kinesisk astrologi är att komma ihåg att ju större grad av harmoni, Yin-Yang som kan skapas i vilken situation som helst – desto större grad av gynnsamt öde, lycka och välstånd kommer din väg.

Detta betyder att du är medveten om den position som potentiellt kommer att åstadkomma de största framsteg, lycka, välstånd och tur för ditt kinesiska stjärntecken. Eftersom denna optimala position antas vara av flyktig karaktär kan den dock vara svår att förutse, än mindre medvetet och målmedvetet uppnås och upprätthållas.

Din navigering mot den optimala positionen är alltså något som ofta bör ha din uppmärksamhet. Kursen måste regelbundet anpassas. Tankesättet att ständigt söka mot det optimala tillståndet av harmoni är ett sätt att leva.

Til at bedømme, hvilken handling der vil tage dig i riktning efter den optimala tillståndet av harmoni, får du hjälp från ditt kinesiska årsdyr.

Du känner dit kinesiska årsdyr och husker de to dyr, som du är mest i harmoni med, samt de to dyr, som du är minst kompatibel med. Det gäller alla människor, där krysser din väg – arbetsrelaterade, privata, sociala mv. Med vissa typer kan du enkelt skapa välstånd, vänskap, respekt och gensidig glädje. Och så handlar det om att vara uppmärksam på och främmande tilstedeværelsen av dessa människor i detta liv.

Så här kan du få visdom, glädje, hjälp från kinesisk astrologi. Glöm i första hand att du är associerad med olika djurtecken, glöm tabelluppslagningar och komplicerade beräkningar, glöm allt du behöver slå upp för att komma ihåg!

Hitta ditt kinesiska djur och du är redan på god väg att attrahera tur, rikedom, kärlek, god hälsa, gott humör och i allmänhet ett långt lyckligt liv.

Ge det ett försök!

Navigation Översikt NavigationHitta djur NavigationPartner