Kinesisk astrologi | Stjärntecken | De tolv djuren | Tuppen

Kinesisk astrologi

Tuppen
Kinesisk astrologi
Tuppar är sociala varelser. En drömtyp, alltid oklanderligt smart klädd, mycket välvårdad och extravagant. Tuppar gillar att stå i centrum för uppmärksamheten, att bli beundrad, uppmärksammad och de kan sätta på sig ganska melodramatiska akter om de känner sig försummade.

Trots deras önskan att umgås med i stort sett alla och alla är Tuppens inte ytliga. De spelar med öppna kort och respekterar de som gör detsamma.

De är mycket praktiska, mycket logiska, insiktsfulla, insiktsfulla och begåvade med utmärkta analytiska färdigheter. Deras uppmärksamhet på detaljer gör dem lämpliga för allt som kräver noggrann analys. Oavsett uppgift är Tuppen ärlig och perfektionist.

Tuppen gillar att ha kontroll över sin omgivning, vilket inkluderar alla som är där. Tuppar håller ett oklanderligt städat hem och förväntar sig att deras partner, lägenhetskamrater och familjemedlemmar håller samma höga krav. Detta kan orsaka friktion med andra tecken som tar lätt på dessa relationer.

Det är viktigt att tuppen har en partner som förstår tuppens fundamentalt konservativa natur. Med rätt partner är Tuppen lojal, stabil, kärleksfull och stödjande. Om tuppen inte kommer överens med sin partner kommer den personen ofta att känna sig som en statist i tuppens privata teaterföreställningar.

Tuppen kan lära sig att värdera sitt hjärta och själ lika mycket som sitt snygga utseende. På samma sätt kan Tuppen ofta dra nytta av att praktisera filosofin “lev och låt leva” och sluta blanda sig så mycket i hur andra människor lever sina liv.

Din bästa partner är Oksen!Kinesiska stjärntecken Tyren
Kinesiska stjärntecken RåttanKinesiska stjärntecken Hästen
Undgå Råttan og Hästen!

Navigation Översikt NavigationHitta djur NavigationPartner

Dina kinesiska djur
Du har fyra!

Du har mer än ett enda kinesiskt djur. I själva verket har du fyra! Ditt primära kinesiska djur erhålls från ditt födelseår, men du har också ett djur för din födelsemånad, samt ett djur för din födelsedag och ett djur för din födelsetimme.

Kinesiska zodiaken djur | De tolv kinesiska djuren | Kompatibilitet | Tuppen

FÖDELSEÅR
YTTRE DJUR | OUTER ANIMAL

Djuret för ditt födelseår representerar ditt yttre jag. Hur du allmänt uppfattas och karaktäriseras. Människor födda 2029, 2017, 2005, 1993, 1981, 1969, 1957, etc. är födda i Tuppens år.

Kinesiska zodiak | De tolv kinesiska djur | tupp, september, månad 8, Du

FÖDELSEMÅNAD
INRE DJUR | INNER ANIMAL

Djuret för din födelsemånad representerar ditt inre jag  | Ditt inre djur. Hur du uppfattar dig själv och vill bli uppfattad av andra. Är du född i september den 8:e månaden (Du), 6.9 – 5.10 har du Tuppen som ditt inre djur.

Kinesiskt djur | Veckodagar | lørdag | Oxen, Tuppen, Tigern

FÖDELSEDAG
RIKTIGT DJUR | TRUE ANIMAL

Djuret på din födelsedag representerar din personlighet, personlighetsdrag som du besitter.  Om du vill veta vilken dag du föddes hittar du den här. Tuppens veckodag är lördag.

Kinesiska zodiak | De tolv kinesiska djur | Timmar på dygnet

FÖDELSESTIMME
HEMLIGT DJUR | SECRET ANIMAL

Djuret i din födelsetimme representerar din hemliga personlighet, personlighetsdrag som du har men döljer för omvärlden. Dessa kan vara både negativa och positiva till sin natur. Är du född i timmarna 17-19 har du Tuppen som ditt hemliga djur (Secret animal).

Detta betyder att det, der inderst inde motivera dig är att vara i centrum. At blive beundret, lagt mærke til. Till trots för deras lyst til socialisering med stort set alle och alla är Haner inte overfladiske. De spelar med öppna kort och respekterar dem, som gör det samma. Om du undertiden har lyst til att vara den store orkesterleder för alla omkring dig, och bli värdesat herfor, är det kanske fordi din hemmelige identitet gerne vill på banen.

Kinesiska djur | Tuppen

Kinesisk astrologi
Bli vän med ditt årliga djur!

Sättet att snabbt dra nytta av kinesisk astrologi är att komma ihåg att ju större grad av harmoni, Yin-Yang som kan skapas i vilken situation som helst – desto större grad av gynnsamt öde, lycka och välstånd kommer din väg.

Detta betyder att du är medveten om den position som potentiellt kommer att åstadkomma de största framsteg, lycka, välstånd och tur för ditt kinesiska stjärntecken. Eftersom denna optimala position antas vara av flyktig karaktär kan den dock vara svår att förutse, än mindre medvetet och målmedvetet uppnås och upprätthållas.

Din navigering mot den optimala positionen är alltså något som ofta bör ha din uppmärksamhet. Kursen måste regelbundet anpassas. Tankesättet att ständigt söka mot det optimala tillståndet av harmoni är ett sätt att leva.

Til at bedømme, hvilken handling der vil tage dig i riktning efter den optimala tillståndet av harmoni, får du hjälp från ditt kinesiska årsdyr.

Du känner dit kinesiska årsdyr och husker de to dyr, som du är mest i harmoni med, samt de to dyr, som du är minst kompatibel med. Det gäller alla människor, där krysser din väg – arbetsrelaterade, privata, sociala mv. Med vissa typer kan du enkelt skapa välstånd, vänskap, respekt och gensidig glädje. Och så handlar det om att vara uppmärksam på och främmande tilstedeværelsen av dessa människor i detta liv.

Så här kan du få visdom, glädje, hjälp från kinesisk astrologi. Glöm i första hand att du är associerad med olika djurtecken, glöm tabelluppslagningar och komplicerade beräkningar, glöm allt du behöver slå upp för att komma ihåg!

Hitta ditt kinesiska djur och du är redan på god väg att attrahera tur, rikedom, kärlek, god hälsa, gott humör och i allmänhet ett långt lyckligt liv.

Ge det ett försök!

Navigation Översikt NavigationHitta djur NavigationPartner