Kinesisk astrologi | Stjärntecken | De tolv djuren | Hästen

Kinesisk astrologi

Hästen
Kinesisk astrologi
Hästar är distinkta individer. De är mycket intelligenta och vänliga. En person född i hästens år är viljestark, självständig och agerar självständigt oavsett vad uppmärksamheten riktas mot. Eftersom hästen är snabbtänkt och har en resolut beslutsamhet är den starkast i fördomsfria situationer och humör.

Hästar är bra för pengar och energiska individer som snabbt blir rastlösa och ofta ses gå från ett projekt till ett annat, sysselsättning. Hästar gillar att resa.

Hästar har lätt att hitta en partner. De har en rå sexappeal som attraherar alla andra tecken. Det är lite svårare för dem att hålla fast vid sin partner. Eftersom de har en inre längtan efter självständighet, frihet och generellt en slumrande längtan upplever de snabbt kärleken som bindande. Skylten har utmärkta förmågor i förförelsens konst, är skarp på linjen och kan förföra ett helt företag med sin charm och retorik.

Hästens fria sinne ger den många spännande upplevelser, men om den inte lär sig att knyta an till långvariga relationer, yrken etc blir rastlösheten så småningom ett självändamål. Hela livet tycks Hästen lida av en irrationell rädsla för att bli avslöjad som en bedrägeri. Det är hästens egna höga förväntningar på sig själv, som kommer till uttryck och har ofta väldigt lite med verkligheten att göra.

Hästar är verkligen respekterade, reserverade och ofta känner deras vänkrets dem lite bättre än de tror.

Din bästa partner är Hunden!Kinesiska stjärntecken Hund
Kinesiska stjärntecken KaninKinesiska stjärntecken Hane
Undgå Kaninen og Tuppen!

Navigation Översikt NavigationHitta djur NavigationPartner

Dina kinesiska djur
Du har fyra!

Du har mer än ett enda kinesiskt djur. I själva verket har du fyra! Ditt primära kinesiska djur erhålls från ditt födelseår, men du har också ett djur för din födelsemånad, samt ett djur för din födelsedag och ett djur för din födelsetimme.

Kinesiska zodiaken djur | De tolv kinesiska djuren | Kompatibilitet | Häst

FÖDELSEÅR
YTTRE DJUR | OUTER ANIMAL

Djuret för ditt födelseår representerar ditt yttre jag. Hur du allmänt uppfattas och karaktäriseras. Människor födda 2026, 2014, 2002, 1990, 1978, 1966, 1954, etc. är födda i Hästens år.

Kinesiska zodiak | De tolv kinesiska djur | häst, juni, månad 5, Wu

FÖDELSEMÅNAD
INRE DJUR | INNER ANIMAL

Djuret för din födelsemånad representerar ditt inre jag  | Ditt inre djur. Hur du uppfattar dig själv och vill bli uppfattad av andra. Är du född i juni den 5:e månaden (Wu), 6.6 – 5.7 har du Häst som ditt inre djur.

Kinesiskt djur | Veckodagar | onsdag | häst

FÖDELSEDAG
RIKTIGT DJUR | TRUE ANIMAL

Djuret på din födelsedag representerar din personlighet, personlighetsdrag som du besitter.  Om du vill veta vilken dag du föddes hittar du den här. Hästens veckodag är onsdag.

Kinesiska zodiak | De tolv kinesiska djur | Timmar på dygnet

FÖDELSESTIMME
HEMLIGT DJUR | SECRET ANIMAL

Djuret i din födelsetimme representerar din hemliga personlighet, personlighetsdrag som du har men döljer för omvärlden. Dessa kan vara både negativa och positiva till sin natur. Är du född i timmarna 11-13 har du Hästen som ditt hemliga djur (Secret animal).

Det betyder att det som motiverar dig innerst inne är självständighet och frihet. Hästen blir lätt rastlös och blir snabbt uttråkad utan utmaningar och förnyelse. Så om du ibland känner en slumrande längtan, en lust att resa, att träffa något nytt, kan det bero på att din hemliga identitet vill vara med på planen.

Kinesiska djur | Hästen

Kinesisk astrologi
Bli vän med ditt årliga djur!

Sättet att snabbt dra nytta av kinesisk astrologi är att komma ihåg att ju större grad av harmoni, Yin-Yang som kan skapas i vilken situation som helst – desto större grad av gynnsamt öde, lycka och välstånd kommer din väg.

Detta betyder att du är medveten om den position som potentiellt kommer att åstadkomma de största framsteg, lycka, välstånd och tur för ditt kinesiska stjärntecken. Eftersom denna optimala position antas vara av flyktig karaktär kan den dock vara svår att förutse, än mindre medvetet och målmedvetet uppnås och upprätthållas.

Din navigering mot den optimala positionen är alltså något som ofta bör ha din uppmärksamhet. Kursen måste regelbundet anpassas. Tankesättet att ständigt söka mot det optimala tillståndet av harmoni är ett sätt att leva.

Til at bedømme, hvilken handling der vil tage dig i riktning efter den optimala tillståndet av harmoni, får du hjälp från ditt kinesiska årsdyr.

Du känner dit kinesiska årsdyr och husker de to dyr, som du är mest i harmoni med, samt de to dyr, som du är minst kompatibel med. Det gäller alla människor, där krysser din väg – arbetsrelaterade, privata, sociala mv. Med vissa typer kan du enkelt skapa välstånd, vänskap, respekt och gensidig glädje. Och så handlar det om att vara uppmärksam på och främmande tilstedeværelsen av dessa människor i detta liv.

Så här kan du få visdom, glädje, hjälp från kinesisk astrologi. Glöm i första hand att du är associerad med olika djurtecken, glöm tabelluppslagningar och komplicerade beräkningar, glöm allt du behöver slå upp för att komma ihåg!

Hitta ditt kinesiska djur och du är redan på god väg att attrahera tur, rikedom, kärlek, god hälsa, gott humör och i allmänhet ett långt lyckligt liv.

Ge det ett försök!

Navigation Översikt NavigationHitta djur NavigationPartner