Kua tal kalkylator

Kua tal
Gratis kalkylator
Beräkna Kuatal

Här kan du beräkna din Kuatal och ta reda på vilka kompassriktningar som är gynnsamma/ogynnsamma för dig. Kuatal är en del av Feng Shuis filosofi. Genom att följa råd från Feng Shui kan du stödja de önskemål du har om hur din person och ditt liv skulle vara om det vore helt perfekt.

Du kan dela upp ditt hem i åtta kompassriktningar – fyra av dessa är gynnsamma och fyra av dessa är ogynnsamma. Vilka riktningar som är gynnsamma/ogynnsamma för dig bestäms av ditt Kua-tal, som beräknas utifrån kön och födelseår.

Om du gör de viktiga sakerna i ditt liv i de områden, rummen, som bäst stödjer dessa aktiviteter, kommer Feng Shui-energierna att hjälpa dig, och du kommer att ha lättare att uppnå resultat och framsteg – medan du å andra sidan bör undvik att göra viktiga saker i ditt liv, i de områden i hemmet där energierna motverkar dina ansträngningar.

Kua tal kalkulator
Kön:   Man Kvinna

Födelseår:   

 

Kuatal fem har inga kompassriktningar bifogade, vilket beror på att siffran fem är mitt i det kinesiska sättet att ordna siffrorna (jfr Lo Shus magiska kvadrat) och därför innehåller lite av alla de andra talens element i den. Om du har Kuatal five och är kvinna rekommenderas det att använda Kuatal åtta istället, och om du har Kuatal five och är man så rekommenderas att använda Kuatal två istället. Om du beräknade din Kuatal via NetSpirits “Hitta min Kuatal-funktion” användes denna beräkning.