Kinesisk astrologi | Stjärntecken | De tolv djuren | Råttan

Kinesisk astrologi

Råttan
Kinesisk astrologi
En person som är född under råttans år är fantasifull, charmig och en hängiven vän och familjemedlem som skyddar nära och kära och är lika försiktig med sina pengar.

För Råttan betyder det mycket att veta vem som gillar dig och vem du kan lita på. Råttan behandlar sina mest lojala vänner med extra skydd, generositet, uppmärksamhet och leenden.

Bakom leendet ligger dock en plan från råttans sida. En plan motiverad av egenintresse, ofta med pengar. Lust efter pengar  kan bli ett problem om råttan inte är medveten om alla dess prioriteringar och önskningar.

Råttans medfödda charm kan användas mycket enkelt. Även om den ofta slukar pengar, kan råttan vara väldigt generös mot “de i flocken”, särskilt vänner och familjemedlemmar som har bevisat sin lojalitet. Råttan är en passionerad älskare med en djup empati för kärlek och tillgivenhet.

En person som är född i råttans år är uthållig, punktlig och detaljorienterad. Även om svåra situationer lätt kan kasta råttan ur kurs, tappar den aldrig lugnet. Råttan gillar att delta i exklusiva sammankomster, är utåtriktad och kan upptäcka möjligheter och få dem att lyckas.

Folk tar snabbt ställning till Råttan. De antingen älskar eller hatar Råttan. Det är mycket värdefullt om råttan lär sig att sätta andra människors väg före sina egna intressen – bara då och då.

Om Råttan utvecklar sin personlighet så mycket att det finns utrymme för andra att leva med Råttan, inte bara i dess skugga, utan som en jämställd partner, kan Råttan uppnå ett mycket lyckligt liv.

Din bästa partner är Draken!Kinesiske stjernetegn Draken
Kinesiska stjärntecken KaninKinesiska stjärntecken Hane
Undgå Kaninen og Tuppen!

Navigation Översikt NavigationHitta djur NavigationPartner

Dina kinesiska djur
Du har fyra!

Du har mer än ett enda kinesiskt djur. I själva verket har du fyra! Ditt primära kinesiska djur erhålls från ditt födelseår, men du har också ett djur för din födelsemånad, samt ett djur för din födelsedag och ett djur för din födelsetimme.

Kinesiska zodiakens djurår | De tolv kinesiska djuren | Råttan

FÖDELSEÅR
YTTRE DJUR | OUTER ANIMAL

Djuret för ditt födelseår representerar ditt yttre jag. Hur du allmänt uppfattas och karaktäriseras. Människor födda 2020, 2008, 1996, 1984, 1972, 1960, 1948, etc. är födda i råttans år.

Kinesiska zodiak | Månad | De tolv kinesiska djuren | Råttan

FÖDELSEMÅNAD
INRE DJUR | INNER ANIMAL

Djuret för din födelsemånad representerar ditt inre jag  | Ditt inre djur. Hur du uppfattar dig själv och vill bli uppfattad av andra. Är du född i december den 11:e månaden (Zi), 6.12 – 5.1 har du Råttan som ditt inre djur.

Kinesiskt djur | Veckodagar | torsdag | Råttan

FÖDELSEDAG
RIKTIGT DJUR | TRUE ANIMAL

Djuret på din födelsedag representerar din personlighet, personlighetsdrag som du besitter.  Om du vill veta vilken dag du föddes hittar du den här. Råttans veckodag är torsdag.

Kinesiska zodiak | De tolv kinesiska djur | Timmar på dygnet

FÖDELSESTIMME
HEMLIGT DJUR | SECRET ANIMAL

Djuret i din födelsetimme representerar din hemliga personlighet, personlighetsdrag som du har men döljer för omvärlden. Dessa kan vara både negativa och positiva till sin natur. Är du född i timmarna 23-01. har du Råttan som ditt hemliga djur (Secret animal).

Det betyder att det som motiverar dig innerst inne är pengar. Du är en latent pengagrävare och om du kunde ge fritt uttryck för din önskan om pengar skulle du bada i pengar som Joakim Von And. Råttan kännetecknas särskilt av att vara handlingsorienterad. Så om du känner att det ibland går för långsamt kan det bero på att din hemliga identitet vill spela.

Ditt kinesiska djur | råttan

Kinesisk astrologi
Bli vän med ditt årliga djur!

Sättet att snabbt dra nytta av kinesisk astrologi är att komma ihåg att ju större grad av harmoni, Yin-Yang som kan skapas i vilken situation som helst – desto större grad av gynnsamt öde, lycka och välstånd kommer din väg.

Detta betyder att du är medveten om den position som potentiellt kommer att åstadkomma de största framsteg, lycka, välstånd och tur för ditt kinesiska stjärntecken. Eftersom denna optimala position antas vara av flyktig karaktär kan den dock vara svår att förutse, än mindre medvetet och målmedvetet uppnås och upprätthållas.

Din navigering mot den optimala positionen är alltså något som ofta bör ha din uppmärksamhet. Kursen måste regelbundet anpassas. Tankesättet att ständigt söka mot det optimala tillståndet av harmoni är ett sätt att leva.

Til at bedømme, hvilken handling der vil tage dig i riktning efter den optimala tillståndet av harmoni, får du hjälp från ditt kinesiska årsdyr.

Du känner dit kinesiska årsdyr och husker de to dyr, som du är mest i harmoni med, samt de to dyr, som du är minst kompatibel med. Det gäller alla människor, där krysser din väg – arbetsrelaterade, privata, sociala mv. Med vissa typer kan du enkelt skapa välstånd, vänskap, respekt och gensidig glädje. Och så handlar det om att vara uppmärksam på och främmande tilstedeværelsen av dessa människor i detta liv.

Så här kan du få visdom, glädje, hjälp från kinesisk astrologi. Glöm i första hand att du är associerad med olika djurtecken, glöm tabelluppslagningar och komplicerade beräkningar, glöm allt du behöver slå upp för att komma ihåg!

Hitta ditt kinesiska djur och du är redan på god väg att attrahera tur, rikedom, kärlek, god hälsa, gott humör och i allmänhet ett långt lyckligt liv.

Ge det ett försök!

Navigation Översikt NavigationHitta djur NavigationPartner