Kinesisk astrologi | Stjärntecken | De tolv djuren | Grisen

Kinesisk astrologi

Grisen
Kinesisk astrologi
Grisar är goda följeslagare, intellektuella med ett stort behov av att sätta svåra mål och genomföra dem. De är ärliga, toleranta och pålitliga. Förvänta dig detsamma av andra, de är också lite naiva, vilket ibland utnyttjas. Oavsett detta hyser Grisen sällan agg. Grisar är väldigt humoristiska individer och ofta väldigt roliga.

Grisar förbiser andras fel och brister för optimal social harmonis skull. Grisen är själva symbolen för ärlighet, rättvisa, generositet och är ödmjuk och okomplicerad. Grisens framgång i livet kännetecknas av dess varma, okuvliga och uppriktiga hjärta.

Även om Grisen är en sällskaplig och sällskaplig varelse är det svårt att kränka den och Grisen avvisar lätt oönskad kritik.

I motsats till den traditionella västerländska synen på Grisen uppfattas den i kinesisk astrologi som förmodligen den varmaste och mest ärevördiga av alla de tolv djuren. Grisar har utsökt smak och beteende.

Faktum är att de har så mycket perfektionism att de ibland uppfattas som snobbar. Men det är ett missförstånd. Grisar har helt enkelt en naturligt lyxig natur och känsla för estetik och kvalitet – inom inredning, mat, kläder mm.

Grisen har välvilja och medkänsla mot alla och anser sig absolut inte vara överlägsen i något avseende. Grisen bryr sig också mycket om sin familjs och vänners välbefinnande och arbetar hårt för att göra alla i hans liv lyckliga. Att hjälpa andra är i sig en fröjd för Grisen som är som bäst när alla ler.

Grisar är mycket intelligenta varelser som gillar att ständigt utbilda sig och bekanta sig med nya områden. Grisar blir underbara partners tack vare deras hjärtan av guld och kärlek till familjen.

Din bästa partner är Haren!Kinesiska stjärntecken Kanin, Hare
Kinesiska stjärntecken TigernKinesiska stjärntecken Apan
Undgå Tigern og Apan!

Navigation Översikt NavigationHitta djur NavigationPartner

Dina kinesiska djur
Du har fyra!

Du har mer än ett enda kinesiskt djur. I själva verket har du fyra! Ditt primära kinesiska djur erhålls från ditt födelseår, men du har också ett djur för din födelsemånad, samt ett djur för din födelsedag och ett djur för din födelsetimme.

Kinesiska zodiaken djur | De tolv kinesiska djuren | Kompatibilitet | Gris

FÖDELSEÅR
YTTRE DJUR | OUTER ANIMAL

Djuret för ditt födelseår representerar ditt yttre jag. Hur du allmänt uppfattas och karaktäriseras. Människor födda 2031, 2019, 2007, 1995, 1983, 1971, 1959, etc. är födda i Grisens år.

Kinesiska zodiak | De tolv kinesiska djur | gris, november, månad 10, Hai

FÖDELSEMÅNAD
INRE DJUR | INNER ANIMAL

Djuret för din födelsemånad representerar ditt inre jag  | Ditt inre djur. Hur du uppfattar dig själv och vill bli uppfattad av andra. Är du född i november den 10:e månaden (Hai), 6.11 – 5.12 har du Grisen som ditt inre djur.

Kinesiskt djur | Veckodagar | torsdag | Råttan, Gris

FÖDELSEDAG
RIKTIGT DJUR | TRUE ANIMAL

Djuret på din födelsedag representerar din personlighet, personlighetsdrag som du besitter.  Om du vill veta vilken dag du föddes hittar du den här. Grisens veckodag är torsdag.

Kinesiska zodiak | De tolv kinesiska djur | Timmar på dygnet

FÖDELSESTIMME
HEMLIGT DJUR | SECRET ANIMAL

Djuret i din födelsetimme representerar din hemliga personlighet, personlighetsdrag som du har men döljer för omvärlden. Dessa kan vara både negativa och positiva till sin natur. Är du född i timmarna 21-23 har du Grisen som ditt hemliga djur (Secret animal).

Det betyder att det som motiverar dig innerst inne är en känsla för estetik och kvalitet. Grisen har utsökt smak och har så mycket perfektionism att de ibland uppfattas som snobbar. Men det är en missuppfattning. Grisar har helt enkelt en naturligt lyxig natur och känsla för estetik och kvalitet – inom inredning, mat, kläder etc. Så om du ibland kan bli upprörd över dålig smak och stil kan det bero på din hemmelige identitet gerne vil på banen.

Kinesiska djur | Grisen

Kinesisk astrologi
Bli vän med ditt årliga djur!

Sättet att snabbt dra nytta av kinesisk astrologi är att komma ihåg att ju större grad av harmoni, Yin-Yang som kan skapas i vilken situation som helst – desto större grad av gynnsamt öde, lycka och välstånd kommer din väg.

Detta betyder att du är medveten om den position som potentiellt kommer att åstadkomma de största framsteg, lycka, välstånd och tur för ditt kinesiska stjärntecken. Eftersom denna optimala position antas vara av flyktig karaktär kan den dock vara svår att förutse, än mindre medvetet och målmedvetet uppnås och upprätthållas.

Din navigering mot den optimala positionen är alltså något som ofta bör ha din uppmärksamhet. Kursen måste regelbundet anpassas. Tankesättet att ständigt söka mot det optimala tillståndet av harmoni är ett sätt att leva.

Til at bedømme, hvilken handling der vil tage dig i riktning efter den optimala tillståndet av harmoni, får du hjälp från ditt kinesiska årsdyr.

Du känner dit kinesiska årsdyr och husker de to dyr, som du är mest i harmoni med, samt de to dyr, som du är minst kompatibel med. Det gäller alla människor, där krysser din väg – arbetsrelaterade, privata, sociala mv. Med vissa typer kan du enkelt skapa välstånd, vänskap, respekt och gensidig glädje. Och så handlar det om att vara uppmärksam på och främmande tilstedeværelsen av dessa människor i detta liv.

Så här kan du få visdom, glädje, hjälp från kinesisk astrologi. Glöm i första hand att du är associerad med olika djurtecken, glöm tabelluppslagningar och komplicerade beräkningar, glöm allt du behöver slå upp för att komma ihåg!

Hitta ditt kinesiska djur och du är redan på god väg att attrahera tur, rikedom, kärlek, god hälsa, gott humör och i allmänhet ett långt lyckligt liv.

Ge det ett försök!

Navigation Översikt NavigationHitta djur NavigationPartner