Kinesisk astrologi | Stjärntecken | De tolv djuren | Tigern

Kinesisk astrologi

Tigern
Kinesisk astrologi
Tigern är känslig, känslomässig och stora älskare. De är extremt konkurrenskraftiga, särskilt när det gäller att hedra eller skydda dem de älskar och bryr sig om. Tigern behöver självständighet, men älskar att dominera.

Tigern är själva symbolen för rastlöshet, äventyr och lusten att utmana livet. Oavskräckt av konflikter tar tigern sig an varje utmaning och fiende med orubblig lust och iver. Intensiv och otålig av naturen strävar tigern alltid efter att göra sitt bästa, oavsett uppgiftens storlek.

Översvallande, charmig och övertygande, tigern kan övertyga även de mest envisa att ompröva sitt sätt att göra saker.

Tigerns starka känsla av värdighet, tillsammans med förmågan och viljan att möta utmaningar, gör dem till bra – om än svåra – ledare. Alltid rastlösa och pigga, de är inte rädda för att gå efter det de vill. Tigrar är ärliga och förväntar sig att andra ska vara ärliga mot dem, men de tar kritik och ogillande av deras handlingar på största allvar. Tigrar har naturlig auktoritet, de är väldigt charmiga och roliga att vara med.

Tigrar är extremt modiga och brukar gå segrande ur en kamp, ​​oavsett om det sker i styrelserummet eller sovrummet. Förförelse är en konst som tigern behärskar till perfektion. Varm, snygg och med en rå diskret sexappeal som starkt attraherar alla andra tecken. Tigern använder denna förförelsekonst inte bara mot det motsatta könet.

En tiger kommer att kämpa till det bittra slutet om det är en värdig sak och kommer att använda alla medel på vägen. Lite försiktighet är bra när man har att göra med en tiger, eftersom de kan agera utan förvarning och uppleva känslomässiga svängningar mer intensivt än de flesta.

Din bästa partner är Hästen!Kinesiska stjärntecken Hästen
Kinesiska stjärntecken OrmenKinesiska stjärntecken Gris
Undgå Ormen og Grisen!

Navigation Översikt NavigationHitta djur NavigationPartner

Dina kinesiska djur
Du har fyra!

Du har mer än ett enda kinesiskt djur. I själva verket har du fyra! Ditt primära kinesiska djur erhålls från ditt födelseår, men du har också ett djur för din födelsemånad, samt ett djur för din födelsedag och ett djur för din födelsetimme.

Kinesiska zodiaken djur | De tolv kinesiska djuren | Kompatibilitet | Tigern

FÖDELSEÅR
YTTRE DJUR | OUTER ANIMAL

Djuret för ditt födelseår representerar ditt yttre jag. Hur du allmänt uppfattas och karaktäriseras. Människor födda 2022, 2010, 1998, 1986, 1974, 1962, 1950, etc. är födda i Tigerns år.

Kinesiska zodiak | De tolv kinesiska djur | tiger, februari, månad 1, Yin

FÖDELSEMÅNAD
INRE DJUR | INNER ANIMAL

Djuret för din födelsemånad representerar ditt inre jag  | Ditt inre djur. Hur du uppfattar dig själv och vill bli uppfattad av andra. Är du född i februari den 1:e månaden (Yin), 4.2 – 5.3 har du Tigern som ditt inre djur.

Kinesiskt djur | Veckodagar | lørdag | Oxen, Tuppen, Tigern

FÖDELSEDAG
RIKTIGT DJUR | TRUE ANIMAL

Djuret på din födelsedag representerar din personlighet, personlighetsdrag som du besitter.  Om du vill veta vilken dag du föddes hittar du den här. Tigerns veckodag är lördag.

Kinesiska zodiak | De tolv kinesiska djur | Timmar på dygnet

FÖDELSESTIMME
HEMLIGT DJUR | SECRET ANIMAL

Djuret i din födelsetimme representerar din hemliga personlighet, personlighetsdrag som du har men döljer för omvärlden. Dessa kan vara både negativa och positiva till sin natur. Är du född i timmarna 3-5 har du Tigern som ditt hemliga djur (Secret animal).

Det betyder att det som motiverar dig innerst inne är en känsla av äventyr och lusten att utmana livet. Tigern är symbolen för rastlöshet. Tigern välkomnar varje utmaning och fiende med orubblig lust och iver. Så om du känner lust och längtar efter att bestiga en bergstopp kan det bero på att din hemliga identitet vill komma på planen.

Kinesiska djur | Tigern

Kinesisk astrologi
Bli vän med ditt årliga djur!

Sättet att snabbt dra nytta av kinesisk astrologi är att komma ihåg att ju större grad av harmoni, Yin-Yang som kan skapas i vilken situation som helst – desto större grad av gynnsamt öde, lycka och välstånd kommer din väg.

Detta betyder att du är medveten om den position som potentiellt kommer att åstadkomma de största framsteg, lycka, välstånd och tur för ditt kinesiska stjärntecken. Eftersom denna optimala position antas vara av flyktig karaktär kan den dock vara svår att förutse, än mindre medvetet och målmedvetet uppnås och upprätthållas.

Din navigering mot den optimala positionen är alltså något som ofta bör ha din uppmärksamhet. Kursen måste regelbundet anpassas. Tankesättet att ständigt söka mot det optimala tillståndet av harmoni är ett sätt att leva.

Til at bedømme, hvilken handling der vil tage dig i riktning efter den optimala tillståndet av harmoni, får du hjälp från ditt kinesiska årsdyr.

Du känner dit kinesiska årsdyr och husker de to dyr, som du är mest i harmoni med, samt de to dyr, som du är minst kompatibel med. Det gäller alla människor, där krysser din väg – arbetsrelaterade, privata, sociala mv. Med vissa typer kan du enkelt skapa välstånd, vänskap, respekt och gensidig glädje. Och så handlar det om att vara uppmärksam på och främmande tilstedeværelsen av dessa människor i detta liv.

Så här kan du få visdom, glädje, hjälp från kinesisk astrologi. Glöm i första hand att du är associerad med olika djurtecken, glöm tabelluppslagningar och komplicerade beräkningar, glöm allt du behöver slå upp för att komma ihåg!

Hitta ditt kinesiska djur och du är redan på god väg att attrahera tur, rikedom, kärlek, god hälsa, gott humör och i allmänhet ett långt lyckligt liv.

Ge det ett försök!

Navigation Översikt NavigationHitta djur NavigationPartner